Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui. „O ţineau în băutură”

12-08-2019 07:25


Crimă urmată de sinucidere, într-un sat din judeţul Vaslui. Ameţit de alcool, un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a ucis concubina şi apoi şi-a pus capăt zilelor.

Fiica femeii a descoperit grozăvia în toiul nopţii, atunci când s-a întors acasă şi a dat alarma. Pentru niciuna dintre victime medicii nu au mai putut face nimic.

Cei doi concubini locuiau în satul Corni Albești, împreună cu fiica femeii. Chiar ea a fost cea care i-a descoperit în toiul nopţii pe mama ei de 57 de ani şi pe iubitul acesteia, în vârstă de 61 de ani, fără suflare în casă. Disperată a plecat în vecini să ceară ajutor, însă niciunul nu i-a răspuns.

Vecină: „A zis că a omorât-o el. Fata i-a găsit morţi."

Director medical SAJ Vaslui: „Şi-a găsit mama plină de sânge în pat, iar concubinul cu o plagă înjunghiată, lângă pat. Ea a afirmat că nu reacţionează deloc. A fost alocat TIM, care a constatat decesul, din păcate.”

Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul a ucis-o pe femeie şi apoi şi-a pus capăt zilelor. Vecinii spun că era de aşteptat să se întâmple o asemenea nenorocire şi asta pentru că nu era zi în care cei doi să nu consume alcool şi să nu se certe.

Vecin: „Am văzut că a venit maşina şi a luat doi saci şi i-a băgat în maşină.
Reporter: „Era geloasă pe fată?”
Vecin: „Ea. El îi spunea fetei că o să plec de aici din cauza ta.”
Reporter: „De ce?”
Vecin: „Nu am voie să mă uit la tine"

Vecin: „Se certau între ei. O ţineau în băutură, trebuia să se întâmple ceva."

O anchetă urmează să stabilească care a fost firul evenimentelor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO