Un bărbat și-a ucis partenera din gelozie, apoi s-a sinucis. Fiul femeii i-a găsit pe amândoi

Ultima actualizare: 26-10-2021 19:45

Caz şocant în Constanța, unde o femeie de 51 de ani, care credea că şi-a refăcut viaţa cu un coleg de serviciu, a avut parte de cel mai negru sfârşit.

Individul, cu un an mai mare, i-a curmat zilele, după care s-a sinucis. Trupurile celor doi au fost găsite de fiul femeii, care le-a povestit anchetatorilor că amorezul o ameninţase pe mama sa şi în trecut.

Cei doi lucrau la o fabrică din Constanța. Aveau o relaţie însă lucrurile au scăpat de sub control dovada că fiul femeii care locuia în aceeaşi casa i-a găsit morţi pe amândoi. Tot tânărul
le-a povestit anchetatorilor că în urmă cu o lună curtezanul ar fi ameninţat-o pe femeie că dacă se va despărţi de el, vor intra amândoi în mormânt. Din păcate chiar şi-a dus planul până la capăt.

Potrivit anchetatorilor, locuinţa în care s-a petrecut crima urmată de sinucidere nu părea scena unei confruntări. Potrivit medicilor legişti, suspectul i-ar fi luat viaţa femeii cu o singură lovitură.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu avea plângeri pe numele lui şi nici la serviciu nu crease probleme.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO