Crimă șocantă în Sibiu. Un bărbat de 28 de ani a fost găsit înjunghiat în mijlocul străzii

Ultima actualizare: 10-09-2020 13:27

Poliţiştii din Sibiu au fost sesizaţi, joi dimineaţă, că un bărbat este înjunghiat într-o parcare din municipiu, cercetările stabilind că victima a avut un conflict cu un tânăr de 26 de ani.

Presupusul agresor este în custodia poliţiştilor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit News.ro.

”La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Sibiu, însoţiţi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor de la faţa locului, s-a stabilit că, pe fondul geloziei, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, iar acesta din urmă a murit.

”Presupusul agresor se află în custodia poliţiştilor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a mai transmis IPJ.

Victima avea 28 de ani, iar agresorul are 26 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO