Crimă șocantă în Iași. Un bărbat și-a ucis fratele pentru o datorie de 100 de lei

Ultima actualizare: 20-01-2020 17:41

Poveste şocantă în Iaşi, unde un bărbat şi-a ucis fratele pentru o datorie de 100 de lei. Individul de 47 de ani, întors de câteva zile în satul natal, a tăbărât cu furie asupra fratelui său, nemulţumit că acesta nu i-a returnat banii împrumutaţi.

După ce l-a lovit cu sălbăticie, l-a lăsat pe bietul om fără suflare. Agresorul a recunoscut crima, iar acum se află în custodia anchetorilor.

Cei doi fraţi locuiau împreună în fosta casă părintească din comună Erbiceni.

Bărbaţii, în vârstă de 47 şi 51 de ani, erau ciobani - agresorul în alt judeţ, iar fratele sau chiar în satul în care s-a întâmplat nenorocirea. În urmă cu câteva zile, fratele mai mic venise acasă şi-i împrumutase celui mai mare nişte bani.

Duminică la prânz, după ce au băut împreună, bărbatul şi-a amintit de datoria nerecuperată.

Vecinii spun că bărbaţii se certau mereu, iar de cele mai multe ori neînţelegerile se terminau cu bătaie.

Speriaţi, martorii au sunat la 112, însă medicii nu au mai putut să-l salveze pe bărbatul lovit cu furie. În fata anchetatorilor, agresorul şi-a recunoscut fapta, iar acum se află în arest.

Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: „Inclupatul în vârstă 47 de ani i-a aplicat fratelui în vârstă 51 de ani câteva lovituri. Plăgile toracice au condus la decesul victimei. Inculpatul a fost reţinut 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.”

În urmă cu 5 ani, bărbatul cercetat acum pentru crimă a făcut pușcărie pentru o tentativă de omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO