Un bărbat din Bacău și-a ucis iubita și apoi s-a culcat. Ce a făcut după ce s-a trezit

Ultima actualizare: 26-06-2020 20:15

Un nou caz de violență domestică soldat cu uciderea unei femei fără apărare ar trebui să le dea de gândit autorităților. Un bărbat de 42 de ani, din județul Bacău, este acuzat că i-a luat viața iubitei sale cu șase ani mai mică.

Locuiau împreună și, într-un acces de furie, individul a lovit-o crunt și a lăsat-o fără suflare. În locuință se afla și fetița lui, de 8 ani. Suspectul a fost reținut pentru omor. 

Cei doi locuiau împreună de o jumătate de an, iar cu ei stătea şi fetiţa bărbatului. Vecinii i-au văzut împreună când se întorceau de la o petrecere. Păreau relaxaţi şi veseli cu câteva ore înainte de crimă.

Vecină: "Nu am auzit niciodată. Ieri au plecat cu voie bună la Oneşti, au venit împreună, nu au zis nimic. Eu i-am văzut întotdeauna, ea a fost o femeie harnică şi mereu vorbeau, erau împreună."

Potrivit unor informaţii din anchetă, individul şi-a lovit iubita de mai multe ori. Apoi s-a culcat, iar dimineaţă, când a văzut că femeia nu îşi revine, a sunat la 112. Însă echipajul medical a găsit victima fără suflare.

Aura Crețu, manager Ambulanță Bacău: "Echimoze, tumefacţii la membrele superioare şi inferioare şi a fost declarată decedată. Nu s-au început manevre de resuscitare."

Fetiţa suspectului era şi ea acasă, însă anchetatorii spun că nu a asistat la scenele sângeroase, dar este foarte posibil însă să fi auzit ţipetele disperate ale femeii.

Lorena Bolfă, psiholog clinician: "Este clar că pentru copil este o tragedie, adică este o traumă pe care va fi greu să o depăşească. Indiferent ce ascunde acest comportament este dus la extrem şi impactul asupra acestui copil va fi foarte mare. Va fi nevoie de mulţi ani de terapie."

Fetiţa va fi crescută de bunicii din partea tatălui. Bărbatul poate sta 20 de ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat pentru omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO