Crima ingrozitoare in Bacau. O femeie a fost decapitata in propria locuinta, iar fiul ei ar fi vazut totul pe camere

Ultima actualizare: 01-07-2015 07:12

O crima oribila s-a petrecut intr-o localitate din judetul Bacau. O femeie de 58 de ani a fost decapitata in locuinta in care traia singura.

Fiul ei, aflat la munca in Spania, instalase in casa si in curte camere de supraveghere, ca s-o poata observa online pe mama lui. Nu este asadar exclus, spun anchetatorii, ca intregul film al crimei sa i se fi desfasurat in fata ochilor, in timp real. Anchetatorii audiaza la aceasta ora un cerc de suspecti.

Femeia de 58 de ani ramasese vaduva de multa vreme. Locuia in Plopana, judetul Bacau, singura, de cand cei trei copii au plecat la casele lor. Un vecin a gasit-o fara viata intr-una dintre camere, plina de sange, dezbracata pana la brau. In curte a vazut aruncata o sapa cu care ar fi fost lovita de mai multe ori biata femeie.

Cezar Ghilescu, vecinul victimei: "Nu s-a auzi nimic. Eu stau acolo si cand m-am dus sa vad ce face am vazut sapa murdara de sange. Am sarit poarta si m-am dus si am gasit-o moarta. Era lovita la cap si era dezvelita pana la jumate. Era plina de sange."

Delia Manolache, medic al Ambulantei Bacau: "O persoana de 58 de ani gasita decedata la locul solicitarii, cu o plaga in regiunea cervicala."

Baiatul femeii plecat la munca in Spania instalase pentru siguranta mamei lui camere de supraveghere in interiorul si exteriorul locuintei. Isi vedea astfel mama zilnic pe internet si-si domolea dorul de casa. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca baiatul sa fi vazut intreaga scena a crimei chiar in timp ce se petrecea. Tanarul este acum in stare de soc.

Anchetatorii presupun ca femeia a fost ucisa de niste hoti. Femeia abia isi ducea traiul, insa fiul ei din Spania trimitea acasa frecvent aparatura electrica scumpa.

Ileana Mihalache, vecina victimei: "Cred ca au venit sa fure. Ea mai avea lucruri primite de la baiat din Spania si cred ca de asta."

Maria Alexa, sora victimei: "Nu avea bani. Se mai ducea cu ziua. Cred ca are ajutor social si mai mergea cu ziua si muncea si traia si ea."

Vica Dascalu, cumnata victimei: "Nu avea problema cu nimeni. Nu are niciun ban ca ea se ducea pe unde putea si muncea. Nu stiu ce ar fi avut aia in cap. Sfarsit tragic, niste ticalosi."

Politistii au deja un cerc de suspecti si au inceput in acest caz audierile. Printre cei vizati sunt si cativa muncitori care au lucrat recent la pivnita locuintei. Anchetatorii vor sta de vorba si cu fiul femeii care ar putea avea stocate in calculator, imaginile crimei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO