Crima infioratoare in SUA. Un barbat a ucis 5 oameni, apoi si-a rapit fosta iubita. "N-am vazut niciodata o asemenea scena"

Ultima actualizare: 25-08-2016 07:02

"Cel mai infiorator caz cu care ne-am confruntat vreodata", asa descriu politistii din Alabama scena unei crime multiple.
 

Un individ a ucis cinci oameni, inclusiv o femeie insarcinata, in casa unde se ascundea fosta lui prietena, care spera ca poate scapa de barbatul care o terorizase. Dupa macel, asasinul a rapit-o. Apoi, insa, printr-un gest greu de explicat, a lasat-o in pace si s-a dus la o sectie de politie unde s-a predat.

Crimele s-au petrecut intr-o regiune rurala din Alabama. Acolo, in casa surorii ei, se refugiase fosta prietena a acestui individ, Derrick Dearman, sperand ca poate scapa de abuzurile lui repetate.

Dearman, care are 27 de ani, a dat buzna peste ei, in puterea noptii; si a omorat, cu barbarie, cinci oameni, probabil toti rude ale fetei. Una dintre victime - o tanara de 22 de ani - era in a cincea luna de sarcina.

"In 20 de ani de cariera, ca procuror, n-am vazut niciodata o asemenea scena a crimei, unde cinci oameni au fost omorati intr-un mod atat de brutal", a spus Ashley Rich, procuror districtual.

"Nu vreau sa descriu ce am gasit acolo, imagini ingrozitoare pentru public. Dar pot sa spun ca asasinul s-a folosit de alte instrumente, si nu de o arma de foc, ca sa ucida", a spus Paul Burch, de la biroul serifului.

Dupa macel, Deraman a rapit-o pe fosta lui prietena, pe nume Laneta Lester. A urcat-o cu forta in masina, si apoi a condus pana la casa tatalui sau. Nu se stie exact ce s-a intamplat, mai departe. Dar asasinul a lasat-o in pace pe fata si s-a dus la o sectie de politie, unde s-a predat si a marturisit crimele.

In "casa groazei", politistii au gasit un bebelus de 4 ani, care a scapat cu viata.

Derrick Dearman a fost arestat si va fi judecat pentru omor deosebit de grav, in total sase capete de acuzare. El risca pedeapsa cu moartea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO