Crimă cumplită în Dâmbovița. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap


Ultimul update: Duminica 09 Februarie 2020 21:58
Data publicarii: Duminica 09 Februarie 2020 14:43
Categorie: Stiri Socante

Un schimb de replici la nervi l-a costat viața pe un tânăr de 28 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița.

 

Bărbatul s-a luat la harță cu un băiat de 19 ani, apoi s-a produs o altercație. El a căzut la pământ și a murit în scurt timp la spital. Rudele susțin că a fost lovit cu o bâtă, dar cei din tabăra adversă spun că s-ar fi lovit în cădere.

 

Scandalul a pornit în jurul orei 3 dimineața. Radu, tânărul de 28 de ani, ieșea dintr-un local. Pe trotuarul de vizavi se află un băiat de 19 ani, împreună cu fratele său.

 

 

Dorin Șerbănoiu, vărul victimei, martor: „El s-a dus la ei, au început să se ciondănească dintr-un motiv, nu știu din ce, m-am apropiat, s-au luat la bătaie, au ieșit din mașină cu bâte și cuțite. I-au dat cu o bâtă în cap de două ori. A căzut, a dat în el a doua oară, în același loc”.

 

Fratele băiatului de 19 ani are altă variantă.

Ionuț Faur, fratele suspectului, martor: „Când am venit să intrăm la mașină, 20 de înși au sărit pe noi cu cuțite, cu spray-uri paralizante, au început să sară să ne lovească, noi am ripostat, să ne apărăm. El a căzut cu capul de asfalt și am auzit că a decedat”.

A fost transportat de urgență la spitalul din localitate, însă din nefericire, aici medicii au constatat decesul.

Părinții lui Radu sunt împietriți de durere. Tânărul se pregătea de nuntă.

Tit Necșoiu, tatăl victimei: „Ieri am stat la masă toți, am râs, am glumit, apoi a plecat la oraș. Era vesel, era cu viitoare lui soție, se înțelegea foarte bine. La doi metri și 100 de kilograme, mi l-a luat...”.

Lidia Necșoiu, mama victimei: „Au petrecut la fratele meu și după au petrecut în oraș. M-am trezit azi-noapte, la ora 3, că băiatul meu este bătut foarte rău, e făcut zob, mi-au omorât copil cât bradul, de doi metri, în floarea vârstei”.

Rudele suspectului spun că fiul lor nu este agresiv și n-a mai avut probleme cu legea. Sunt convinse că tânărul s-a aflat în legitimă apărare.

Elisabeta Faur, mama suspectului: „Când a ieșit din magazin, a sărit pe el, să îi dea în cap, să îl omoare. Și el s-a aparat”.

George Faur, unchiul suspectului: „Au căutat scandal, degeaba, de pomană, au început să îl ia la bătaie. Și el fiind un copil, s-a aparat. Și tu dai în mine și eu dau în tine”.

Suspectul a fost prins în scurt timp de polițiști și dus la audieri. Este cercetat pentru omor și, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO