Barbatul din Timisoara, care si-a torturat iubita timp de 22 de ore, a fost retinut. Cum a incercat sa scape de acuzatii

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06

Individul din Timisoara, acuzat ca și-a sechestrat iubita 22 de ore, timp in care a batut-o pana a desfigurat-o, a fost retinut de politisti.

Tanara povestește ca in ciuda gravitatii situatiei, agresorul i-ar fi oferit bani, joi, prin avocati, ca sa-si retraga plangerea. Fata de 26 de ani este incă inspaimantata si marturisește ca a trecut printr-un iad. In urma crizei de gelozie a iubitului ei, a ajuns la spital tumefiata si cu coastele rupte.

Georgiana, o tanara frumoasa, orfana de mama, era de un an de zile cu cel care, spune ea, a batut-o pana la lesin. Potrivit fetei barbatul in varsta de 35 de ani avea frecvent crize de gelozie si o acuza ca il inseala. A lovit-o si in trecut, insa niciodata atat de rau. Cel mai recent episod de violenta a durat 22 de ore.

Georgiana Radu, victima: "A dat cu palmele, cu pumnii, mi-a tumefiat ochiul prin palma mea, ca ma aparam, mi-a despicat buza de jos, a inceput sa ma traga de par foarte tare. Imi vorbea foarte urat, m-a dat cu capul de perete repetitiv. A fost groaznic... e un sentiment de frica care ma trece de fiecare data cand povestesc."

Georgiana a reusit sa fuga din apartamentul barbatului a doua zi. A ajuns la spital cu trupul plin de vanatai. Avea 3 coaste rupte, parul smuls si o rana la ochi. De teama, s-a refugiat intr-un centru in care sunt ocrotite femeile agresate. Si-a luat un avocat si a depus o plangere la politie impotriva iubitului violent. Respectivul a fost retinut.

Suspectul, care are afaceri in constructii in Belgia, i-ar fi oferit bani victimei ca sa-si retraga plangerea.

Georgiana Radu, victima: "Avocatul sau cel care urma sa fie avocatul lui l-a contactat pe avocatul meu, pe domnul Sorin, si i-a spus sa vorbeasca cu mine, sa intrebe daca vreau sa ma impac din punct de vedere juridic cu el, ca imi poate oferi o suma de bani, dar am spus ca nu vreau sa ma impac cu el, nu vreau sa imi retrag plangerea."

Aparatorul fetei sustine ca fapta ar putea fi incadra la tentativa de omor, dupa ce clienta lui a fost la un pas de moarte.

Sorin Pescarovici, avocatul victimei: "E inadmisibil sa i se intample astfel de lucruri unei femei, cred ca organele de drept sa isi faca datoria."

In luna aprilie, politistii l-au prins pe acelasi barbat in timp ce conducea baut. Atunci i-au intocmit dosar penal.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO