Copilul din Dolj omorât în somn de mamă, condus pe ultimul drum. Soțul: "Era transformată"

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 26 Iulie 2018 16:18
Categorie: Şocant

Băieţelul de 3 ani din judeţul Dolj, omorât în somn de propria mamă, a fost condus pe ultimul drum

Între timp, femeia care a comis oroarea va fi supusă unor expertize psihiatrice amănunţite. Este important că anchetatorii să stabilească în ce stare psihică era atunci când l-a văzut pe Diavol în locul pruncului ei.

Femeia în vârstă de 33 de ani, asistent social, avea trei copii. Potrivit familiei, comportamentul ei a început să se schimbe după naşterea ultimului, o fetiţă în urmă cu un an. A fost şi internată la un moment dat, cu diagnosticul de tulburări psihotice.

Nu a mai revenit însă la control. Soţul ei spune că nu ştia cât de gravă era starea soţiei lui, altfel, ar fi făcut cumva să o ducă la medic. În noaptea crimei, familia se afla în localitatea Unirea. Femeia dormea singură cu băieţelul de trei ani. După ce l-a omorât, i-a spus soţului că l-a văzut pe Diavol în el.

Drama familiei a început la câteva luni după naşterea fetiţei. Într-o noapte rudele au chemat ambulanţa şi poliţia, iar mama a fost dusă la spital. A rămas internată 11 zile, timp în care şi ea şi soţul ei au fost consiliaţi. După externare femeia a urmat o vreme un tratament pentru că în final să îi spună soţului ca de comun acord cu medicul va renunţa la pastile. Îi era frică să nu se îngraşe spune acum bărbatul.

Cătălin Pleșa, soţul: "Ea credea că este o problemă care se poate trata şi sufleteşte şi cu multă căldură din partea familiei a fost şi chestia asta că a fost normal după ce a întrerupt tratamentul, era în regulă şi nu ne gândeam la chestia asta. Tu ca medic, tu ca instituţie de neuropsihiatrie, putea să zică, telefonul meu îl avea acolo 'ba frate dacă vezi că nu vrea să vină sună-ne că vezi că nu e în regula', mă refer la procedure din astea care ar trebui să fie".

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "11 martie anul current, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de către un echipaj medical de pe o ambulanţă care a solicitat sprijinul la spital a unei paciente de 33 de ani din Craiova care avea un comportament agitat. Poliţiştii au acordat sprijin echipajului medical, femeia fiind transportată la spital fără alte incidente".

Reprezentanţii spitalului în care a fost internată femeia spun că este dificil să te asiguri că un pacient îşi ia medicamentele atunci când se tratează acasă.

Ramona Denise Mălin, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova: "Internarea, în cazul acestei paciente s-a făcut voluntar…făcându-se voluntary a fost un act de voinţă, ori nu avem dreptul să obligăm un pacient să îşi facă tratamentul…dacă doamna doctor a considerat ca pacientă respectivă poate să meargă acasă şi să îşi urmeze tratamentul în ambulator nu ai cum să îi impui pacientul poate să refuse sau să nu facă tratamentul". 

Pe de altă parte soţul femeii spune că a văzut-o după crimă şi a fost şocat de felul în care se purta.

Cătălin Pleșa: "Am încercat să merg acolo, nu să trag concluzii să văd dacă îi pare rău".

Reporter: "Și ce a spus?"

Cătălin Pleșa: "Era transformată, era altcineva nu mai era ea, ştia cine sunt, ştia ce s-a întâmplat, dar nu era ea, era o altă persoană"

La rândul lor apropiaţii familiei sunt cu atât mai înspăimântaţi cu cât povestesc ei femeia îşi diviniza copiii.

Copil de aproape 2 ani, omorât de iubitul mamei. Reacția suspectului când a fost dus la audieri
Copil de aproape 2 ani, omorât de iubitul mamei. Reacția suspectului când a fost dus la audieri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Maison Hullibarger
Scandal la înmormântarea unui adolescent. Predica scandaloasă a unui preot
Bebeluș mort găsit pe o plajă din Dublin. Mesajul autorităților pentru mamă
Copil de 2 luni din judeţul Iaşi, scăpat de sora sa mai mare în apă clocotită
Un mort și 40 de răniți într-un accident de autocar produs în Elveția
Copilul care s-a spânzurat pentru a nu merge la școala a murit la spital, după 5 zile
Fată de 13 ani, găsită moartă în camera sa, după ce a fost hărțuită pe Snapchat
police
“Îngerii mi-au spus că sacrificiul trebuie făcut”. Mărturia unei mame care și-a ucis fiica
11 persoane au murit după ce au mâncat orez. Alte 29 sunt în stare critică
Șase răniți după manevra unui șofer neatent, pe Autostrada București - Pitești
Un adolescent a ucis o elevă apoi a violat-o și i-a abandonat trupul pe o bancă în parc
Un bărbat a murit în somn. Ce au descoperit pompierii în locuința sa
Femeie ucisă în bătaie de soțul gelos. Victima se întorsese de la muncă din Germania