Anchetă complicată la Botoșani. O fată de 15 ani ar fi fost agresată sexual de tatăl ei, dar și de trei frați mai mari ai copilei! Ororile ar fi durat vreme de doi ani, spun procurorii.

Totul s-a aflat după ce victima a prins curaj și i-a destăinuit asistentei sociale din comună prin ce calvar trece în familie.

Abuzurile au început în 2019, când fata avea 13 ani. Potrivit anchetatorilor, tatăl său, în vârstă de 41 de ani, ar fi atins-o în mod frecvent în zonele intime pe fetiță, iar cei trei frați ai ei, de 17, respectiv 19 și 20 de ani, ar fi violat-o de mai multe ori, amenințând-o cu bătaia.

Copila a păstrat tăcerea până acum, însă în familie erau scandaluri atât de dese, încât autoritățile din comună au început o anchetă socială.

În timpul ședințelor de consiliere, copila i-a povestit asistentei sociale din comună tot ce îndura de la tatăl și frații ei.

Poliţiştii au intervenit imediat și i-au reținut pe toți cei patru suspecți, iar duminică, indivizii au fost arestați preventiv pentru viol.

În familie mai sunt alți doi copii, care au fost preluați de urgență într-un centru special.
Copila este ajutată de psihologi să treacă peste traumele suferite.