Copil de 9 ani biciuit de mama pentru ca nu a stiut povestea lui Pinocchio. Politia, sesizata de conducerea scolii

Dată publicare: 08-04-2015 13:27
Dată actualizare: 11-04-2015 06:59


copil batut China

Un copil de 9 ani a fost biciuit de mama lui pentru ca nu stia povestea lui Pinocchio.

Fotografiile cu copilul, care, de asemenea, a fost batut cu tije metalice si cu tevi de apa, au declansat valuri de indignare in China, dupa ce au fost postate online, relateaza Daily Mail.

Mama lui adoptiva, Li, a fost arestata, fiind acuzata de agresiune, dupa ce conducerea scolii din Nanjing, unde invata copilul, a sesizat politia.

Femeia de 50 de ani a adoptat copilul pe cand acesta avea doar 6 ani. Baietelul a ramas singur pe lume, iar o verisoara, care il avea in grija, l-a dat spre adoptie, sperand ca la oras acesta va avea o viata mai buna.

Invatatoarea a observat acum 6 luni ca baiatul avea mai multe urme de lovituri, dar a crezut ca este un incident izolat. Acum cateva zile, insa, a vazut ca avea urme de lovituri pe tot corpul si a sesizat conducerea scolii.

Copilul a povestit la scoala ca a fost batut in mod constant de cand a fost adoptat, iar ultima data a fost biciuit de-a dreptul pentru ca nu a stiut povestea lui Pinocchio.

Fiind chemata la scoala, mama baiatului a recunoscut ca este "severa", dar ca intentiile ei sunt acelea de a-i corecta vechile obiceiuri proaste.

Femeia a fost arestata, iar copilul a fost luat in grija rudelor sale, urmand sa primeasca asistenta psihologica.

Sursa: Daily Mail

Tags: agresiuni, copil, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO