Contractul pe care un elev l-a facut pentru ca un coleg sa ii ucida familia. A oferit 1.200 de dolari drept recompensa

Ultima actualizare: 14-03-2015 07:05
SUA contract asasin

Politistii din statul american Florida au fost socati sa descopere ca un elev, in varsta de 14 ani, si-a "tocmit" un coleg sa ii ucida familia, existand si un "contract" in acest sens.

Baiatul i-a oferit colegului sau suma de 1.200 de dolari pentru a-i ucide tatal, mama vitrega si fratele, potrivit Daily Mail.

Toata operatiunea urma sa para ca un jaf, care insa nu a mers conform planului. Autoritatile au informat ca respectivul "contract", scris de mana, a fost gasit de tatal baiatului in rucsacul de scoala, alaturi de un cutit.

"Eu (numele asasinului) sunt angajat de (numele acuzatului) sa ii ucid pe (numele victimelor). Sunt constient ca nu voi fi platit daca nu voi duce treaba la bun sfarsit. Suma asupra careia ne-am inteles este de 1.200 de dolari", scria pe bilet.

Presupusul asasin le-a spus politistilor ca a luat totul ca pe o gluma, astfel ca nu va fi acuzat. In schimb, cel care a planuit toata treaba a fost arestat si va fi acuzat tentativa de crima.

Tatal baiatului a povestit ca, in 2014, copilul s-a dus la scoala cu un cutit si si-a amenintat toti colegii. Se pare ca baiatul isi ura familia de moarte si voia sa ii ucida pe toti, fiindu-i si teama ca va fi pedepsit, din cauza notelor proaste.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO