Conflict cu final tragic intre doi frati din Alba. S-au dus la culcare, insa doar unul dintre ei s-a mai trezit

22-02-2016 17:05

Un scandal intre frati s-a incheiat cu o crima, in Alba: un barbat de 55 de ani a murit, injunghiat de mai multe ori intr-un brat.

Vecinii spun ca cei doi barbati se certau foarte des in ultima vreme. Oamenii din sat povestesc ca de cateva zile nu l-au mai vazut pe unul dintre ei. Insa era mereu lumina aprinsa intr-una dintre camerele casei si atunci si-au dat seama ca ceva nu este in regula. L-au gasit pe bietul om decedat. Cand politistii l-au luat la intrebari pe fratele victimei, acesta a recunoscut ca si-a ranit fratele, dar niciunul dintre ei nu a crezut ca ranile sunt atat de grave.

Dupa ce suspectul a fost dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, judecatorii au considerat ca nu este un pericol si l-au plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. Procurorii i-au deschis un dosar penal pentru loviri cauzatoare de moarte.

Nenorocirea s-a petrecut in satul Lupu, din comuna Cergau. Cei doi frati, de 62 si 55 de ani, locuiau impreuna de mai multi ani, si spun vecinii - se certau des, din diverse motive. Asa s-a intamplat si joia trecuta cand fratele cel mare l-a ranit la mana pe celalalt. Victima s-a dus sa se culce, fara sa-si dea seama de gravitatea situatiei. A pierdut prea mult sange, spun legistii, si a murit.

Ana Carciu – sora: "Cand nu erau beti erau ca fratii si cand se bateau, se certau, si probabil ala mic, mortul, s-a dus la el si ala mare l-a scos afara, si i-a prins mana la usa, si atunci i-a dat cu briceagul si mortul s-a dus pe dupa casa, la casa lui si nu mai stim nimic de el.

O vecina este cea care a dat alarma, ingrijorata ca de doua nopti vede lumina aprinsa in casa, dar ziua - nicio miscare in curte. "Feciorul meu a dat apa la oi si a intrat in casa si l-a vazut acolo jos si a venit iute la mine ca "Mama, mama, Roman a murit."
 


VIDEO PROTVPLUS.RO