Clipe de groaza la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Momentul socant in care un star a fost muscat de fata de un anaconda

Ultima actualizare: 22-02-2016 07:10
Shane Warne

Jucatorul de cricket Shane Warne a trecut printr-o experienta traumatizanta in timpul reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Spectatorii care au urmarit varianta australiana a reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici" au avut parte de un moment socant.

Australianul Shane Warne a fost muscat chiar de fata de un sarpe anaconda, in timp ce participa la una dintre probele concursului, conform The Guardian.

Sportivul trebuia sa isi bage capul intr-un acvariu plin cu soarecei sau scorpioni, apoi a urmat proba de care se temea cel mai tare: sa bage capul intr-o cutie plina cu serpi.

"Va rog, nu" a comentat Warne cand a vazut care este urmatoarea proba, insa Chris Brown, prezentatorul emisiunii, l-a avertizat ca urmeaza o proba dificila, iar serpii s-ar putea sa il ia drept hrana.

La cateva secunde dupa ce a bagat capul in cutie, starul de 47 de ani a fost muscat de un anaconda, care a sarit direct la capul lui. Spectatorii au fost la fel de socati, intrucat au vazut momentul live, in direct. 

Imediat dupa incident, sportivul a fost tratat cu antiseptic si un medic a fost chemat pentru a-i monitoirza starea de sanatate. Filmarile au loc in Africa de Sud.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO