Cine este tânărul care şi-a înjunghiat mortal iubita în timp ce se plimbau în parc

Dată publicare: 21-09-2019 11:13
Dată actualizare: 21-09-2019 11:19


Gelozia l-ar fi făcut pe un bărbat de 31 de ani din Lupeni să recurgă la un gest extrem: şi-a înjunghiat iubita într-un parc din Timişoara

 

Scenele sângeroase s-au petrecut după lăsarea întunericului în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Iubitul fetei de 21 de ani ar fi abordat-o în timp ce aceasta se plimba în parc, alături de o prietenă. Ar fi luat-o pe tânăra de-o parte și într-o secundă a scos un cuțit și ar fi înjunghiat-o cu bestialitate în zona gâtului și a pieptului, apoi s-a făcut nevăzut.

Terifiată, amica victimei a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, iar mai multe echipaje de ambulanță au sosit la fața locului, iar polițiștii au împânzit zona. Fata a fost preluată de medici și transportată la spital, însă, din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Între timp, oamenii legii l-au identificat pe suspect - un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara - și au plecat în căutarea lui.

Nu a durat mult până să-i dea de urmă. După aproximativ 3 ore, individul a fost găsit în zona Pădurii Verzi, la ieșire din Timișoara - lângă calea ferată - și a fost încătușat. Se pare că gelozia i-ar fi întunecat gândirea și l-ar fi făcut să recurgă la un asemenea gest.

În timpul nopții suspectul a fost adus la sediul Poliției Timiș pentru audieri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO