Cine e "Lucifer", criminalul în serie acuzat că a ucis 48 de oameni în închisoare, decapitându-i. "Nu am niciun regret"

Ultima actualizare: 28-10-2020 13:54
Marcos Paulo da Silva, cunoscut sub numele Lucifer
Daily Star

Un deținut din Brazilia, Marcos Paulo da Silva, cunoscut sub numele de Lucifer, este acuzat că a ucis 48 de colegi de închisoare.

Bărbatul, care este închis de 25 de ani, este acuzat că și-a decapitat victimele și le-a scos intestinele, însă acesta spune că nu are niciun regret, deoarece era vorba despre violatori și hoți.

Marcos Paulo da Silva (42 de ani) a fost închis prima dată în 1995, pentru o perioadă de șapte ani, pentru un jaf, pe când avea doar 18 ani. Ulterior, el a primit și alte condamnări, iar pentru răpirea unui profesor, angajat al închisorii, a primit o condamnare pe viață.

De atunci, se pare că ar fi ucis 48 de deținuți, dintre care cinci dintr-o lovitură, în 2011, în închisoarea Serra Azul, din Sao Paulo.

Potrivit Daily Star, condamnările lui Marcos Paulo da Silva, care are tatuat numele Lucifer pe piept, cumulează 217 ani de închisoare.

Presa locală scrie că Lucifer nu ar fi fost judecat pentru toate crimele sale.

“Nu am regret pentru că i-am ucis pe acești oameni. Erau violatori și hoți, care au profitat de ceilalți deținuți și i-au jefuit”, i-ar fi spus recent cel numit Lucifer unui judecător.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO