Cinci copii morți într-un accident oribil. Toți au fost proiectați din mașină la impact

Ultima actualizare: 03-02-2019 21:09
accident copii

Cinci copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani au murit într-un accident de mașină în Maryland, SUA. La volan se afla mama a doi dintre ei. Ea și pasagerul din dreapta au scăpat doar cu câteva răni, relatează NBC News.

Șoferița, pe nume Dominique R. Taylor, în vârstă de 32 de ani, și pasagerul din dreapta, Cornell D. Simon, în vârstă de 23 de ani au fost răniți în accident, însă au supraviețuit.

Toți cei șapte se aflau într-un Chrysler Pacifica, iar copiii au fost aruncați din mașină pentru că erau singurii care nu erau asigurați cu centuri sau scaune speciale. 

Din păcate, Paris Dixon, în vârstă de 5 ani și Londra Dixon, de 8 ani, au murit. De asemenea, Rickelle Ricks de doar 6 ani, Zion Beard, în vârstă de 14 ani și Damari Herald, în vârstă de 15 ani au murit și ei în urma impactului. Taylor era mama a doi dintre cei cinci copii care au murit.

Din motive necunoscute încă, se pare că mașina a ieșit de pe drum și a lovit mai mulți copaci, rostogolindu-se de mai multe ori. Potrivit anchetatorilor, cei doi adulți purtau centura de siguranță la momentul impactului, însă nu și cei cinci copii.

Totuși, politiștii locali cred că femeie a pierdut controlul valonului din cauza drumului acoperit cu gheață.

”Fiecare accident în care se pierde o viață este o tragedie. De data aceasta, tragedia este și mai mare pentru că în accident au fost implicați cinci copii”, a spus comandantul statului Maryland, Daniel Pickett.

Sunt profund întristat de acest accident tragic. Ne rugăm pentru toți cei implicați”, a declarat Guvernatorul din Maryland, Larry Hogan.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO