Chipul ei frumos nu va mai fi niciodata la fel. Drama ei, dezbatuta in Parlamentul din Ucraina.VIDEO

Ultima actualizare: 10-08-2012 08:07
Oksana

Tragedia unei tinere frumoase din Ucraina a declansat proteste in masa ale populatiei. Povestea trista a fost dezbatuta si in Parlament, iar o parte din membri au cerut ca vinovatii sa fie condamnati la moarte.

Oksana Makar a fost violata, batuta si abandonata intr-un sant, unde a fost incendiata de doi tineri, fii a doi oficiali guvernamentali din Ucraina.

Atacul a avut loc pe data de 9 martie, iar Oksana a supravietuit in mod miraculos. Insa acum se lupta pentru viata ei pe un pat de spital. Focul i-a provocat arsuri pe 55 la suta din suprafata corpului, iar medicii au fost nevoiti sa-i amputeze un brat si ambele picioare.

 

Oksana, care are 18 ani, a fost invitata la o petrecere de Maxim Prisyjnikov, 23 ani, si Artyon Pogosyan, 21 de ani, care a avut loc in apartamentul unui prieten comun. Acolo au violat-o si au strangulat-o cu intentia de a o ucide, iar apoi i-au aruncat corpul pe un santier si i-au dat foc.

Tanara a fost gasita cateva ore mai tarziu de un barbat care i-a auzit gemetele. Dupa cateva zile fata avea sa declare intr-un interviu: “Am strigat dupa ajutor si nimeni nu m-a auzit. Atunci am crezut ca am murit, pentru ca nu-mi mai simteam corpul”.

Cei doi agresori au fost arestati in aceeasi zi, insa au fost eliberati dupa numai cateva ore, in ciuda tuturor probelor existente impotriva lor. 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO