Cei doi tineri din Salaj care au murit intoxicati au fost inmormantati. Familia a presarat pe ultimul drum sute de petale

16-12-2015 17:16

A venit si ziua cea mai grea a despartirii pentru apropiatii celor doi tineri, de 21 respectiv 23 de ani, gasiti morti, in urma cu cateva zile, intr-o masina in judetul Salaj.

Parintii si bunicii lui Daniel si ai lui Cristi sunt impietriti de durere si se intreaba incontinuu cum de-a fost posibila aceasta tragedie.

Anchetatorii continua cercetarile in acest caz, dar necropsia a scos la iveala ca tinerii au murit intoxicati cu gazele de la motorul masinii.

Noxele n-au fost eliminate pe teava de esapament si au ajuns sub capota, din cauza unor fisuri aparute, se pare, la conductele de evacuare. Cei doi tineri lucrau la o agentie de pariuri din Capitala si se aflau in delegatie, cu sarcina de a promova firma prin tara.

Apropiatii lui Daniel Negut nu-si pot opri lacrimile de atata durere. Tanarul a fost pasager in masina mortii. Colegul sau, care conducea, obosise si au hotarat sa traga pe dreapta. Au lasat motorul pornit si nu s-au mai trezit din ultimul lor somn.

Familia a presarat pe ultimul drum al lui Cristi sute de petale de trandafir. Tanarul avea numai 23 de ani si multe planuri de realizat. Ai lui spun ca vor avea sarbatori negre si ca fara el nimic nu va mai fi la fel.

Cei doi tineri au fost inmormantati in cimitirul din satul natal. Cel de-al treilea, care se afla si el in masina, pe bancheta din spate, a scapat cu viata. A fost resuscitat de medici si a ramas internat in spitalul din Salaj.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26