Cearta intre doi vecini de bloc din Bucuresti, incheiata cu crima. Care a fost subiectul care a incins spiritele

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

O discutie aprinsa intre vecini s-a terminat cu moarte de om, luni noapte, in Capitala. Un barbat de 50 de ani a fost injunghiat, dupa ce a intrat in conflict cu patru indivizi care locuiesc intr-un bloc alaturat.

Atacatorul a fost prins in scurt timp si dus la audieri. In birourile politistilor, pentru explicatii, au ajuns si mai multi martori.

Crima a avut loc in cartierul Ferentari, iar agresorul a atacat chiar sub privirile martorilor.

Barbatul, in varsta de 50 de ani, statea pe banca, in fata blocului, impreuna cu sotia si baiatul lor. Totul s-a petrecut in cele cateva minute in care femeia a mers sa ii aduca apa copilului.

"Nu avem nicio treaba cu nimeni. Nu stiu ce s-a intamplat, poate din cauza copilului, ca i-a spus sa se dea de pe banca. Ei sunt scandalagii, se cearta cu toata lumea" - spune sotia victimei.

Martorii spun ca nimeni nu a intervenit sa aplaneze conflictul. Oamenii au sunat insa la politie. "Toata lumea a fost de fata. Nu vrea nimeni sa zica nimic. Le este frica."

Agresorul s-a refugiat in blocul alaturat, unde locuieste. Politistii l-au gasit imediat si l-au dus la audieri. Declaratii au dat si cei care au vazut ce s-a intamplat.

"Tipi, injuri, vorbesti cum vorbesti, dar nu dai sa omori un om. Nu se poate asa ceva! Copilul stie ca e la spital" - mai spune sotia.

Trupul barbatul a fost preluat de medicii legisti, pentru autopsie. Ancheta politiei urmeaza sa stabileasca de la ce a izbucnit cearta si cum s-a ajuns la crima.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO