Cearta conjugala a unui cuplu de romani din Italia lasa in urma 5 copii orfani. Barbatul si-a ucis sotia sub ochii mezinului

Dată publicare: 23-10-2016 17:41
Dată actualizare: 26-10-2016 07:18


Cinci copii au ramas ai nimanui, dupa ce inca un roman a infricosat Italia prin brutalitatea de care a dat dovada. Barbatul si-a iesit din minti in timpul unei dispute si si-a lovit mortal sotia.

Nu si-a asumat fapta si imediat dupa si-a pus capat zilelor. Toate acestea lucruri ingrozitoare s-au petrecut de fata cu baiatul lor de sapte ani, care acum este in stare de soc. Episodul sangeros a avut loc intr-o locuinta din localitatea Montecerboli, in provincia Pisa. Este casa unei pensionare de care romanca, in varsta de 42 de ani, avea grija. Femeia era in timpul serviciului cand a venit in vizita sotul ei de care era despartita. Au inceput sa se certe, iar romanul a lovit-o de mai multe ori cu o arma alba. Cand a realizat ce a facut a intrat in panica. S-a inchis in baie si si-a pus capat zilelor. Vecinii au auzit tipete, dar au intervenit prea tarziu.

Vecina: "Cand am ajuns eu, Nina si sotul ei erau morti. Noi am crezut ca este vorba despre o alta cearta, nu ne-am imaginat ceva mai rau."

Cei doi soti aveau de multa vreme probleme in casnicie, iar ea voia sa divorteze. El insa nici nu voia sa auda, iar cearta din seara tragediei ar fi pornit chiar de la asta. Romanca muncea de mai multa vreme in Italia. Sotul, in varsta de 50 de ani, i s-a alaturat recent.

Cuplul avea cinci copii. Cel mai mic, in varsta de sapte ani, se afla in camera in timpul crimei. Este in stare de soc si refuza sa vorbeasca, urmand sa primeasca ajutorul unui psiholog. De el au grija acum doi frati, un baiat de 18 ani si o fata de 15 ani, care locuiesc in aceeasi localitate din Italia. Ceilalti doi copii ai cuplului sunt crescuti de rude in Romania.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO