Ce scuză a inventat o mamă condamnată pentru incest, care s-a căsătorit cu propria fiică

Dată publicare: 12-11-2017 11:32
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


mama si fiica, Oklahoma

O femeie care s-a căsătorit cu propria mamă a pledat ”vinovată” pentru incest la procesul în care este judecată pentru această faptă.

Potrivit The Independent, Misty Spann, în vârstă de 26 de ani, a fost crescută de bunica sa după ce mama sa, Patricia Spann, de 44 de ani, a pierdut custodia celor 3 copii ai săi.

Cele două s-au reunit în 2014 și au început o relație incestuoasă. S-au căsătorit în martie 2016 în Comanche County, Oklahoma.

Autoritățile au descoperit această legătură incestuoasă în timpul unei anchete sociale despre îngrijirea unui copil, 5 luni mai târziu.

De asemenea, detectivii au aflat că Patricia s-ar fi căsătorit și cu fiul ei, în 2008. În documentele aflate la dosar se arată că tânărul ar fi depus o cerere de anulare a căsătoriei 15 luni mai târiu, motivul invocat fiind ”incest”.

Potrivit unei declarații care se află la dosar, Patricia a spus poliției că s-a îndrăgostit după ce s-a reunit cu fiica sa. Ea mai susține că ar fi presupus greșit că se poate căsători cu fiica sa deoarece numele ei nu mai apărea pe certificatul de naștere al fiicei sale.

Misty a fost condamnată la 10 ani de închisoare cu suspendare după ce și-a recunoscut faptele. La rândul ei, Patricia va fi judecată în ianuarie.

Legile din Oklahoma prevăd infracțiunea de ”incest” atunci când are loc o căsătorie între rude de gradul I, indiferent dacă au avut loc sau nu relații sexuale între cele două persoane.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO