Ce i-au facut doi copii de 13 ani profesoarei lor, in timp ce un coleg privea totul

28-03-2013 17:03


Scoala SUA

Doi elevi de scoala generala din Virginia, SUA, sunt acuzati ca au incercat sa-si isi otraveasca profesoara. Adolescentii i-ar fi pus acesteia in ceai, de cel putin doua ori, dezinfectant de maini.

Elevii, ambii in varsta de 13 ani, a caror identitati nu au fost facute publice, si-au recunoscut fapta si au fost mutati la o alta scoala, au declarat surse oficiale, potrivit Yahoo News. Cei doi ar fi prinsi in fapta de un coleg, in ziua de 29 ianuarie. Acesta a anuntat imediat conducerea scolii.

Scoala a deschis o ancheta. Elevii au fost interogati si, intr-un final, si-au recunoscut fapta. Conducerea institutiei de invatamant a anuntat apoi politia, care a deschis propria ancheta.

In data de 6 martie cei doi au fost acuzati de tentativa de otravire, o infractiune de gradul 3 (n.r. legislatia in vigoare din Virginia, SUA, spune ca acest tip de infractiune se pedepseste cu 5 pana la 20 de ani de inchisoare si amenda de maximum 100.000 de dolari).

Conducerea scolii a luat in considerare suspendarea pe termen nelimitat a elevilor. Insa comisia de disciplina a luat decizia sa ii mute la o alta scoala, acolo unde invata alaturi de alti copii care au probleme cu justitia.

Profesoara, in varsta de 66 de ani, nu si-a dat seama ca i-a fost pus dezinfectant in ceai. Femeia a lipsit cateva zile de la scoala, in vederea analizelor.

Daca cei doi vor fi gasiti vinovati, vor ramane in scoala pentru copii cu probleme.

Sursa: Yahoo News

VIDEO PROTVPLUS.RO