Ce i-a făcut un bărbat din Olt unui vecin care i-a propus să întrețină relații sexuale

Ultima actualizare: 11-08-2020 11:28
politia
StirilePROTV

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Olt a fost arestat preventiv după ce şi-a omorât un vecin, în vârstă de 49 de ani, care îi propusese să intreţină relaţii sexuale.

După ce şi-a lovit victima cu o coadă de mătură şi cu un ciomag, a dezbrăcat-o şi a abandonat-o într-un şanţ, unde aceasta a murit, relatează news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Dobrosloveni a mers, vineri seara, la locuinţa unui bărbat de 49 de ani din aceeaşi localitate.

“Pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Raportul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Olt a stabilit că moartea bărbatului a fost una violentă şi s-a produs sâmbătă dimineaţa, fiind cauzată de o hemoragie internă în urma unui traumatism toracic, cu multiple fracturi costale cu rupturi de organe interne toracice.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, el fiind ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Olt.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO