Ce a patit o femeie dupa ce a stat 10 minute intr-un solar orizontal

Dată publicare: 14-02-2013 16:32
Dată actualizare: 17-02-2013 06:46


Solar

O femeie din Marea Britanie care a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului dupa ce a mers la solar a castigat in instanta daune de 17.500 de lire sterline.

Laura Goodwin, in varsta de 32 de ani, nu a mai fost capabila sa doarma, mearga sau sa poarte haine dupa ce a suferit arsuri de gradul 1, pe 80% din suprafata corpului.

Femeia i-a dat in judecata pe proprietarii salonului de infrumusetare din Dublin, pentru ca a lasat-o sa foloseasca solarul pentru o perioada prea mare de timp, la o intensitate prea mare, scrie thesun.co.uk.

Femeia a spus ca a folosit solarul orizontal al salonului in perioada august 2010, pentru prima data in viata ei. Aceasta a declarat ca reprezentantii salonului au convins-o sa cumpere un pachet promotional de 100 de minute, la pretul de 80 de lire.

Goodwin a declarat ca nu stia cat timp ar trebui sa petreaca la solar, iar angajatii salonului l-au setat pentru o sedinta de 10 minute.

Dupa doua ore de la sedinta la solar, femeia a inceput sa simta o senzatie de arsura pe tot corpul si a fost nevoita sa se invoiasca de la munca.

Nu a putut sa dorma in acea noapte. A doua zi, medicul a diagnosticat-o cu arsuri de gradul 1.

Doctorul i-a prescris lui Goodwin anti-inflamatoare si creme pentru arsuri. Femeia nu a mai putut sa se deplaseze, sa conduca sau sa poarte altceva decat o rochie foarte larga. A fost neoita sa isi ia concediul medical.

Medicul pe care l-a consultat initial a trimis-o la un spital din Dublin, unde specialistii au diagnosticat-o cu arsuri de gradul 1 pe 80% din suprafata corpului.

Judecatoarea care a judecat cazul i-a acordat, joi, castig de cauza si ia oferit daune de 17.500 de lire sterline.

Sursa: The Sun

Tags: solar, arsuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO