Ce a patit o femeie dupa ce a refuzat avansurile unui coleg de munca. "E Diavolul in persoana"

Ultima actualizare: 03-04-2013 06:49
Femeie

O femeie din Japonia a fost atacata cu acid, dupa ce a refuzat invitatia in oras a unui coleg de munca. Barbatul este acuzat acum de tentativa de crima.

Cosmarul femeii de 40 de ani a inceput in momentul in care a refuzat avansurile repetate ale unui coleg de munca. Tatsujiro Fukasawa a fost acuzat de tentativa de omor dupa ce, intr-un act nebunesc de razbunare, i-a turnat acid in pantofi, scrie Japan Times, citata de nydailynews.com.

Cei doi lucreaza la o companie care produce componente pe baza de fibra de carbon. Fukasawa era responsabil de depozitatrea in siguranta a acidului.

Colega de munca pe care o placea barbatul si-a dat pantofii jos la intrarea intr-un laborator – o practica comuna printre muncitorii japonezi. Cand s-a incaltat la loc, nu si-a dat seama ca acestia erau imbibati in acid.

Femeia a ajuns la spital cu rani groaznice la nivelul picioarelor. Ranile de la piciorul stang s-au infectat si femeia a facut cangrena. Doctorii o au fost nevoiti sa ii amputeze varfurile degetelor.

Fukasawa a fost arestat, joi, in Gotemba, un oras la sud-vest de Tokyo. Barbatul neaga toate acuzatiile, inclusiv dragostea pe care i-o poarta colegei de munca.

Un incident asemanator s-a intamplat la aceeasi companie japoneza in luna octombrie a anului trecut. Acum, autoritatile investigheaza sa vada daca nu cumva Fukasawa este responsabil si de acest atac.

Citeste si: Este oficial! A fost lansata masina care "consuma" 2 litri de Cola la 100 de km. GALERIE FOTO

Lovitura sub centura pentru Dacia. Nemtii umplu Europa cu masini intre 7.000 si 10.000 de euro

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO