Ce a descoperit vaduva unui angajat de la pompe funebre in garaj. "Sotul meu isi lua de lucru acasa"

Ultima actualizare: 14-09-2015 07:08
sicriu de lux

Vaduva unui fost angajat de pompe funebre din Chicago a facut o descoperire macabra in garajul locuintei sale.

Femeia a mai multe cadavre si a realizat astfel ca sotul sau, care murise in august, avea obiceiul "sa-si ia de lucru acasa", relateaza cotidianul Chicago Tribune, citat de Agerpres. Politia nu a furnizat prea multe informatii despre relatarea facuta de vaduva angajatului de la pompe funebre, insa a precizat doar ca aceasta a gasit in garajul locuintei patru cadavre, organe umane si resturi de cenusa rezultate din incinerare, potrivit cotidianului amintit.

Au fost de asemenea gasite mai multe pietre funerare pe terenul acestei proprietati din Riverdale, un cartier din orasul Chicago. Politia incearca acum sa-i identifice pe cei defuncti. Numerosi vecini au marturisit ca au vazut cum erau transportate in garaj corpuri invelite in cearceafuri murdare de sange.

"Parerea mea este ca a adus acasa corpurile, care ar fi trebuit ingropate", a declarat J. H. Horn, un vecin in varsta de 60 de ani, adaugand ca "si-a luat probabil de lucru acasa (...) Sa se ocupe de cadavre era meseria lui".

Anton Godfrey a murit in august de o criza cardiaca. A avut propria firma de pompe funebre, dar a fost nevoit sa o inchida in urma cu patru ani. Ulterior a lucrat pe baza de contract pentru mai multe firme din domeniu, noteaza Chicago Tribune
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO