Cazul cutremurator al unui barbat din Vietnam, care nu mai are nas, ochi si obraji din cauza unei boli misterioase. VIDEO

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29
vietnam

Un barbat din Vietnam sufera de o boala ingrozitoare, care l-a lasat fara fata. Acesta nu mai are ochi, nas si nici obraji, insa medicii nu au reusit sa-i dea un diagnostic.

Huynh Van Dat, din Saigon, are 51 de ani si sufera de aceasta boala misterioasa de peste 10 ani. De abia dupa ce povestea sa a aparut in presa locala, un medic a fost de acord sa-l trateze, scrie Daily Mail.

Van Dat nu poate sa manance, intrucat virusul i-a provocat putrezirea gurii, a nasului si ochilor. Sotia lui spune ca boala nu i-a afectat si mintea, fiind perfect constient de ceea ce se intampla cu el.

Femeia spune ca primele simptome au aparut in urma cu 11 ani, cand sotul ei a inceput sa se confrunte cu sangerari nazale regulate. In doar cateva luni, fata lui a inceput sa se macine din ce in ce mai mult. Desi a fost supus unor operatii la nas, medicii nu au putut sa opreasca boala.

Barbatul este acum imobilizat la pat. O echipa de medici l-a vizitat acasa si i-a promis ca va face orice pentru a-l ajuta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO