Caz tulburator in Florida. Un tanar si-a macelarit iubita dupa ce aceasta a strigat numele fostului sot in timp ce faceau sex

Ultima actualizare: 28-09-2015 07:06
florida

Furios dupa ce si-a auzit iubita strigandu-i numele fostului ei sot in timp ce faceau sex, un american a inebunit de furie si a atacat-o pe femeie, careia i-a scos intestinele cu mainile goale.
 

Fidel Lopez, 24 de ani, din Florida, a sunat la 911, duminica, pentru a anunta ca iubita lui nu poate respira bine, admitand ulterior ca a ucis-o, relateaza Huffington Post.

"Grabiti-va, iubita mea este in baie", le-a spus tanarul operatorilor de la serviciul de urgenta.

Politistii l-au gasit acasa pe barbat si pe iubita acestuia, Maria Nemeth, in varsta de 31 de ani, care era dezbracata pe podeaua din baie, plina de sange.

Acesta a recunoscut in fata politistilor ca s-a infuriat teribil dupa ce femeia i-a pronuntat de doua ori numele fostului sot in timp ce faceau sex. El le-a spus ca s-a transformat intr-un "monstru" si a atacat-o, introducandu-i diverse obiecte in vagin si anus. Mai mult, acesta a povestit ca si-a introdus mana si i-a scos afara intestinele, dupa care a dus-o pe femeie pe baie si a stropit-o cu apa, insa aceasta nu s-a trezit.

Barbatul a fost arestat si acuzat de crima de gradul 1.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO