Caz șocant pe litoral. Un militar de 38 de ani ar fi agresat sexual mai multe fetițe

Ultima actualizare: 03-09-2020 17:23

Şoc pe litoral! Un militar de 38 de ani din Constanța este cercetat de poliţişti după ce ar fi agresat sexual mai multe fetiţe aflate în tabără la mare.

Individul a fost prins de mai mulţi supraveghetori ai copiilor care au cerut ajutorul autorităţilor. Suspectul se oferea să predea ore de înot gratuite fetelor de până în 14 ani. El este acum reţinut.

Bărbatul, caporal la o unitate din Constanța, a fost prins de supraveghetorii copiilor miercuri după amiază. Individul ar fi agresat o copilă de şapte ani, dar şi alte minore aflate în vacanţă pe litoral, în tabără. Se oferea să le dea lecţii de înot şi, se pare, agresiunile se petreceau în apă.

Tatăl fetei: "S-a apropiat în mod nefiresc de către copiii nostrii. Prezumţia a fost de om drăguţ care încearcă să fie amabil cu fetele noastre, când am întrebat fetiţa ce s-a întâmplat mi-a mimat efectiv ce s-a întâmplat, o prindea de şolduri şi o trăgea în zona corpului lui, în zona intimă. Cumnatul meu l-a scos din apă şi era undeva aproape de mal şi am putut observa pantalonii care erau traşi jos."

Poliţiştii au ajuns în zona plajei, iar individul a fost dus la audieri.

Cristina Gavriloaie, purtătoarea de cuvânt a IPJ Constanța: "Acest bărbat în vârstă de 38 de ani ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public".

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra

Conform martorilor individul a fost văzut câteva zile la rând, timp în care ar fi încercat să se apropie de mai mulţi copii.

Poliţiştii l-au reţinut, iar bărbatul va fi dus joi după-amiază în fața procurorilor. Caporalul fusese angajat în 2008 la o unitate militară din judeţul Constanța. Joi, el şi-a depus demisia.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO