Caz socant la Iasi. Un italian de 52 de ani, disperat ca l-a parasit iubita romanca, mai tanara cu 20 de ani, s-a impuscat

Ultima actualizare: 08-06-2014 07:07

Omul venise din Peninsula acasa la familia femeii, insa nu a reusit sa o convinga pe tanara sa se intoarca la el. Dupa gestul extrem, medicii l-au salvat in ultima clipa si i-au scos glontul de pistol din zona capului.

Cei doi au locuit impreuna in Italia, timp de 6 ani. Cum femeia l-a parasit acum cateva luni, omul a venit acum o saptamana in Romania ca s-o convinga pe fosta iubita sa se intoarca la el.

In ultima saptamana, a mers zilnic la ea acasa si le-a spus rudelor ca el ar fi dat bani pentru constructia cladirii. De fiecare data, italianul nu a gasit-o acasa pe femeie. Miercuri seara, rudele ei i-au spus omului ca nu are sanse sa o gaseasca, pentru ca ea nu-l mai vrea si ca ar fi mai bine sa se intoarca in Italia.

Disperat, barbatul a inceput sa planga si a plecat spre centrul orasului, unde a incercat sa se sinucida, desi in jurul sau erau si copii, socati de intamplare. Se pare ca venise special din Italia cu arma pentru care avea permis.

Oamenii au anuntat imediat politia si ambulanta, iar barbatul a fost dus la Iasi, la Spitalul de Neurochirurgie, si a intrat direct in sala de operatie.

Medicii sunt extrem de rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire, barbatul aflandu-se in stare extrem de grava, in coma de gradul 4.

Politistii au inceput si ei o ancheta, au audiat martorii, iar acum incearca sa dea de fosta iubita a barbatului, ca sa afle si versiunea ei.

"Am intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fara drept. Ipoteza principala este cea a unei tentative de suicid", explica Anca VijIiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Politistii au luat deja legatura cu autoritatile italiene pentru ca familia barbatului sa fie anuntata de toate cele intamplate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO