Caz șocant la Iași: Copil de 10 ani, violat de doi băieți de 9 și 11 ani

Ultima actualizare: 01-09-2020 14:26
copii

Doi copii de 9 și 11 ani din Iași sunt acuzați că au violat un coleg de școală, un băiat în vârstă de 10 ani. La scurt timp, victima a mai fost o dată violată, de către băiatul de 11 ani. 

 

Mama unui băiat de 10 ani din localitatea ieșeană Răducăneni a depus pe 28 august o plângere la poliție cu privire la faptul că fiul ei a fost violat de doi colegi de școală, în vârstă de 9 și 11 ani, scrie Ziarul de Iași.

Copilul s-a plans inițial tatălui său că are dureri anale, iar din vorbă în vorbă părinții au aflat ce s-a întâmplat.

Fapta ar fi avut loc la începutul lunii august, când victima, care umbla frecvent cu agresorii săi, a fost violată sub un pod.

 

Băiatul de 11 ani l-a mai violat o dată

 

Potrivit poliţiştilor, băieţelul de 10 ani agresat, elev în clasa a treia, locuieşte împreună cu familia sa în Răducăneni, iar la începutul lunii august, la o dată rămasă deocamdată incertă, în timpul zilei, copilul a fost acostat pe stradă de către un coleg de-al său de clasă şi un coleg de şcoală mai mare, din clasa a patra, care l-au condus sub un pod din localitatea Răducăneni şi, sub constrângere, l-ar fi violat fiecare câte o dată.

Victima a mai povestit poliţiştilor că, după o săptămână, băiatul de 11 ani l-ar fi abordat încă o dată şi a întreţinut un act sexual cu acesta, însă în altă locaţie din aceeaşi localitate.

Victima a fost transportată la Institutul de Medicină Legală Iaşi, unde medicii legişti au constatat, în urma examinării preliminare, că după aproape o lună de la agresiunea sexuală băiatul nu a rămas cu leziuni.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO