Caz şocant în Iaşi. "Ne-am dat seama că nu e un incendiu, ci că domnul luase foc"


Ultimul update: Marti 14 Ianuarie 2020 10:38
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020 16:34
Categorie: Stiri Socante

Un bărbat din județul Iași, nevăzător cu un ochi, a provocat din greșeală un incendiu când a încercat să aprindă focul în sobă și a suferit arsuri grave!

Preluat de urgență de un echipaj SMURD și operat la spital, omul în vârstă de 65 de ani este în stare critică, spun medicii!

Alarmă în comuna Lețcani s-a dat duminică la prânz. Bărbatul de 65 de ani își petrecuse dimineață cu soția, iar când a rămas singur într-o bucătărie a casei, a vrut să facă focul: "A venit soția lui acum o oră și a zis că a luat foc acolo. Mi-a spus că au servit cafeaua împreună și ea a plecat la TV și după 15 minute s-a auzit o bubuitură, a crezut că e butelia, dar când colo era de la sobă".

Speriați, oamenii au sunat imediat la 112. Fratele geamăn al bărbatului, care locuiește alături, abia a reușit să-l vadă înainte să fie urcat de medici în mașină SMURD.

După un accident de acum trei ani, bărbatul vedea numai cu un ochi.

Elena Irimița, asistent social: "În urma unei altercații, bărbatul a rămas fără vedere la un ochi, deci vede parțial, doar cu un ochi. Ieri a fost anunțată primăria că la el e un incendiu acasă. După investigații ne-am dat seama că nu e incendiu, ci că domnul luase foc, nu era incendiu al locuinței".

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă și este internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. A fost operat și se reface în secția de terapie intensivă a clinicii de chirurgie plastică.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași: "Pacientul a fost intubat sedat și ventilat mecanic de la momentul intervenției, de acasă. Are arsuri pe toată suprafața corpului, arsuri de gradul II, III și IV. Are prognostic rezervat".

Medicii spun că bărbatul are șanse mici de supraviețuire, pentru că suferă de mai multe boli cronice.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47