Caz socant in Detroit. O femeie a marturisit ca si-a ucis doi copii si le-a pastrat cadavrele in congelator timp de un an

25-03-2015 14:12


detroit

Autoritatile din Detroit, SUA, au facut o descoperire socanta in congelatorul unei familii: cadavrele a doi copii de 11 si 14 ani, ucisi chiar de mama lor.

Mitchelle Blair (35 de ani) a fost arestata dupa ce politistii au descoperit o punga de plastic in care se aflau trupurile copiilor ei, relateaza Daily Mail. Acestea ar fi fost depozitate timp de aproximativ un an in congelatorul din casa, iar femeia ar fi recunoscut ca si-a strangulat baiatul in mai 2012. Noua luni mai tarziu, aceasta si-ar fi torturat pana la moarte fiica de 11 ani.

Seful politiei din Detroit, James Craig, care a descris descoperirea ca fiind "un lucru teribil", a spus ca cele doua victime se aflau "intr-o punga de plastic, ce parea a fi congelata".

Femeia mai are doi copii, in un baiat in varsta de 11 ani si o fata de 17 ani, care au fost dati in grija serviciilor sociale

Descoperirea macabra a avut loc cand ofiterii au venit sa o evacueze pe femeie din locuinta, pentru ca nu isi platise chiria. Vecinii spun ca nu i-au mai vazut pe copii, care nu mergeau la scoala, de aproximativ un an.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO