Una din fetitele agresate in lift de un individ din Capitala are crize de epilepsie. Politia il cauta pe agresor

22-06-2015 14:06


Un individ extrem de periculos, care ademeneste copii de scoala primara, umbla liber pe strazile Capitalei. Anchetatorii cer sprijinul populatiei si incearca sa il identifice pe acest barbat, care a agresat sexual 4 fetite si baieti.

Agresorul si-a urmarit victimele vreme indelungata, asta pentru ca cei 4 copii se jucau initial in parculetul din fata blocului. Dupa ce s-au saturat de joaca si voiau sa mearga acasa au intrat in scara, iar individul s-a luat dupa ei si i-a sechestrat in lift.

Initial, camera de supraveghere montata in scara nu surprinde nicio miscare, pe inregistrare se aud doar glasurile copiilor care asteapta liftul. Apare apoi agresorul.

Ca sa fie sigur ca nu il vede niciun adult, barbatul verifica ghereta in care functioneaza casieria. Inauntru nu este nimeni. Se intoarce la ascensor si isi forteaza victimele sa intre.

3 fete si un baiat au fost obligati sa asiste la gesturile obscene, pe care indiviul le-a facut in fata lor. Dupa ce au auzit grozavia, parintii copiilor au coborat intr-un suflet in fata blocului sperand sa il prinda pe individ, dar acesta s-a facut nevazut.

Una dintre victime, o fetita, sufera de epilepsie, iar crizele i s-au intetit dupa acest episod traumatizant.

Tatal victimei: "Face crize, se trezeste noaptea din somn. Ii doresc sa mearga la puscarie, trebuie sa ne gandim ca toti cei peste 20 de ani au copii. Poate si el are copii. E un pedofil, un ratat".

Parintii copiilor sunt revoltati si inspaimantati.

Politistii ii roaga pe cei care il recunosc in imagini pe acest barbat cu apucaturi bolnave sa ii anunte de urgenta.  Barbatul are aproximativ 25-30 de ani, are un aspect ingrijit. 

Astfel de fapte sunt pedepsite intre 2 luni si 3 ani de inchisoare sau doar cu o banala amenda. Poate ca este momentul ca legiuitorii sa schimbe incadrarile.

VIDEO PROTVPLUS.RO