Caz socant in capitala Mexicului. O femeie si-a decapitat sotul si i-a ascuns ramasitele prin oras

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04
drujba

O femeie din Mexico City, Maria Alejandra Lafuente Caso, in varsta de 40 de ani, si-a ucis si apoi decapitat sotul, care o batea si apoi i-a imprastiat ramasitele prin oras.

 

De profesie psiholog, Maria l-a adormit pe sotul ei, Allan Carrera Cuellar, in varsta de 41 de ani, punandu-i mai multe somnifere in bautura, iar apoi a folosit o drujba pentru a-l decapita si a-i transa restul corpului, potrivit New York Daily News.

Dupa toate acestea, femeia a bagat ramasitele in pungi de plastic si le-a aruncat prin oras. Politistii au deschis o ancheta dupa ce niste copii au descoperit capul lui Allan intr-un parc din oras.

Pentru ca prietenii sa nu intre la idei, Maria a dat mesaje de pe telefonul barbatului spunand ca a plecat intr-o calatorie de afaceri.

"Inainte ca ramasitele sa fie descoperite, a reusit sa convinga pe toata lumea ca este inca in viata. Dupa ce am facut descoperirea, s-a prefacut ca si cum nu stia nimic, insa am descoperit urme de sange in casa celor doi", a spus un purtator de cuvant al politiei.

In cursul anchetei, Maria a incercat sa nu fie acuzata folosindu-se de cunostintele ei de psihologie si incercand sa pretinda ca sufera de boala mentala. Femeia risca acum inchisoarea pe viata.

 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO