Caz dificil in Salaj. O batrana si fiul ei, gasiti morti in casa. Cine este principalul suspect al anchetatorilor

04-10-2015 07:26

Caz dificil, in Salaj, unde o femeie de 74 de ani si fiul ei, de 47, au fost gasiti morti in casa. Autopsia a scos la iveala ca femeia avea urme de lovituri, iar barbatul s-ar fi stins in urma unei crize de epilepsie.
 

Se stia ca individul suferea de aceasta boala, iar anchetatorii cred ca el si-ar fi omorat mama. Este insa dificil de stabilit concret ce s-a petrecut in locuinta lor, deoarece nu exista niciun martor.

Tragedia s-a petrecut in localitatea Badon, judetul Salaj. De cand ramasese vaduva, femeia locuia impreuna cu fiul ei de 47 de ani. Barbatul suferea insa de epilepsie si facea crize frecvent, povestesc vecinii.

Vecinii au intrat la banuieli cand au vazut in casa celor doi lor toata noaptea becul aprins si usa deschisa. Insa a doua zi dimineata, fiica femeii a facut cumplita descoperire, care a socat intreaga comunitate.

Trupurile celor doi au fost gasite in bucataria de vara.

"S-au auzit strigate, a strigat fiica-sa si a zis sa sunam la 112, ca poate se mai poate face ceva", a spus o vecina.

Prima dintre ipotezele luate in calcul de anchetatori este crima. Cel mai probabil, cred politistii, barbatul s-ar fi certat cu mama sa din cauza banilor. Iar dupa ce disputa a degenerat, individul ar fi suferit o criza.

Prim procuror adjunct Stana Pompiliu, purtator de cuvant la Tribunalul Salaj: "Pe concluziile provizorii: in cazul barbatului: asfixierea mecanica, iar in cazul femeii moartea violenta a fost provocata, hemoragia interna si externa provenita de la mai multe plagi intepate."

In plus, din casa celor doi nu lipseste nimic.

"N-a fost nimic intors in casa sa zici ca i-a atacat cineva, a rascolit si a umblat dupa bani. Era bolnav, epileptic, era nervos, facea numai ce voia el", spune un vecin.

Anchetatorii nu exclud insa nici varianta ca altcineva sa fi comis crima, iar faptasul sa fie inca in libertate.


VIDEO PROTVPLUS.RO