Caz cutremurator intr-o gradinita din China, unde o copila a murit prin sufocare. Gestul care a infuriat-o pe educatoare

Ultima actualizare: 19-06-2017 05:05
Caz cutremurator intr-o gradinita din China
iStock

Veste tragica pentru parintii unei copile de 6 ani din China, care a murit prin sufocare dupa ce o profesoara ar fi " batut-o si i-a lipit gura cu lipici pentru a o face sa taca", noteaza jurnalistii de la The Sun

Guo Jintong avea numai 6 ani, atunci cand medicii i-au declarat decesul. Medicii chemati in ajutor nu au mai putut face nimic pentru fetita care a murit prin sufocare in timpul programului de la gradinita.

Totul s-a intamplat in timpul orei de sport, atunci cand educatoarea i-a facut observatie ca vorbeste prea mult.

Comportamentul copilei a deranjat-o atat de mult pe educatoare, incat aceasta a recurs la o metoda drastica de-a o face pe cea mica sa taca.

Unul dintre martori sustine ca eleva a fost agresata fizic de educatoare, dupa care i-ar fi lipit buzele cu lipici, ceea ce a condus la "asfixierea" copilei.

Martorii sustin ca in ciuda faptului ca avea buzele lipite, Guo a continuat sa faca exercitiile cerute de educatoare, insa la un moment dat fetita a inceput sa se sufoce. Panicata de starea "anormala" a elevei, profesoara cu pricina a trimis-o la asistenta scolii. Cand a observat starea critica a fetitei, asistenta nu a mai stat pe ganduri si a chemat de urgenta ambulanta.

Atunci cand a ajuns la spital, medicii au sustinut ca "nu sunt capabili sa o readuca la viata", noteaza jurnalistii de la The Sun.

Parintii copilei sunt devastati de vestea primita si asteapta in fata portii gradinitei, cu speranta ca cineva le va oferi un raspuns.

Cazul este achetat de politisti.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO