Catelusa gestanta, salvata de la moarte dupa ce stapana i-ar fi dat sa inghita un pumn de cuie. Mesajul dur al veterinarului

09-10-2016 19:52

Un medic veterinar din Arad a avut un soc cand a vazut in ce stare se afla un caine cu care au venit cativa oameni binevoitori.

Medicul veterinar Will Glaser a scris pe contul sau de Facebook un mesaj dur, dupa ce a fost nevoit sa opereze un caine care inghitise cuie si ace de gamalie.

Conform presei locale, catelusa apartine unei batran din Minis, care i-ar fi pus animalului in mancare si un pumn de cuie, dupa ce a vazut ca e gestanta.

Vazand-o cum se chinuie, vecinii au decis sa ia atitudine si o femeie a adus-o la clinica veterinara. Insa, cand a facut descoperirea, medicul veterinar care a operat-o a fost la un pas sa isi iasa din fire, apoi a scris si pus pe Facebook poze cu radiografia catelusei, in care se vede cum a inghitit cuie. Acesta a scris si un mesaj dur, socat de gestul stapanei: "Trazneasca-te sa te trazneasca!!!...sau mai bine sa mori in chinuri cat mai indelungate,sa ai timp sa te gandesti daca,sa-i pui propriului ciine un pumn de ace de gămălie,e un gest de om normal sau de baba cretina"

Dupa cateva ore, postarea lui a strans sute de comentarii de la oameni la fel de revoltati fata de gestul stapanei. Doctorul Will Glaser a scris duminica un alt mesaj in care a anuntat ca animalul este in afara oricarui pericol.

"Datorita impactului emotional al postarii mele de ieri,ma simt obligat sa va tin la curent cu starea catelusei...la ora actuala este bine,a si mincat,un manunchi de ace care ieri era in esofag s-a miscat si a trecut de stomac deja,de fapt toate acele sint in miscare si sper sa le elimine natural...o noua operatie va fi necesara doar daca vor ramine ace blocate pe undeva...revin miine cu poze si cu radiografii..Va multumesc ca ati fost alaturi de acest catel!!!!!!"

 


VIDEO PROTVPLUS.RO