Un barbat a scapat cu viata dupa ce s-a aruncat in cascada Niagara

Dată publicare: 22-05-2012 13:03
Dată actualizare: 29-08-2012 03:09


Un barbat a carui identitate nu este cunoscuta inca si-a dorit atat de mult sa moara incat s-a aruncat in cascada Niagara. Si totusi a scapat cu viata, chiar daca acum este in stare grava in spital.

Pompierii s-au chinuit doua ore sa-l aduca la mal, dupa ce martorii l-au vazut purtat de apa, la baza cascadei.

Potrivit autoritatilor canadiene, doar trei oameni mai reusisera sa supravietuiasca unei caderi in cascada Niagara.

Mii de oameni care venisera sa admire cascada au privit inmarmuriti cum un barbat era purtat de curent spre mal. Nu stiau ca omul facuse un plonjon de 50 de metri, impreuna cu milioanele de metri cubi de apa din cascada.

Echipele de salvare l-au gasit inconstient, aproape de mal, dupa aproape doua ore. A fost dus cu elicopterul la spital, iar medicii spun ca ranile pe care le are, desi sunt grave, nu-i pun viata in pericol.

Tot o cascada, dar de data aceasta intr-un parc national din Statele Unite, a fost la un pas sa-l inghita pe un adolescent de 13 ani. Copilul s-a tinut timp de opt ore si jumatate de o stanca, exact langa buza cascadei cu o inaltime de 85 de metri.

In cele din urma a fost luat de acolo de doi salvatori care s-au apropiat cu un elicopter si au coborat pana la el cu o scara mobila.


VIDEO PROTVPLUS.RO