Casa i-a luat foc, dar nimeni nu a stiut ca ea este inauntru. "Un vecin a scos butelia, dar pe ea nu a vazut-o"

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Sfarsit tragic pentru o femeie de 43 de ani din comuna Scobinti, judetul Iasi.

Nicoleta, mama a 3 copii, a murit intr-un incendiu, care i-a cuprins intreaga locuinta. Ingrozite, rudele spun ca sotul si copiii erau plecati si nimeni nu si-a dat seama ca biata femeie se afla in casa. Abia dupa ce au stins flacarile, pompierii au gasit trupul carbonizat.

"Au pus pompierii mana si au zis...domnule, nu mai este..e arsa toata, nu mai ai ce face. Cum de a ajuns aici nu pot sa stiu, ca ea in camera cealalta avea treaba", spune cumnatul victimei.

Vecinii cred ca femeia a lesinat din cauza fumului si nu a mai apucat sa strige dupa ajutor sau sa iasa din locuinta inainte de-a fi cuprinsa in totalitate de flacari. "Era flacara mare, s-a bagat un vecin de aici si a scos butelia dar nu a vazut-o pe Nicoleta. Nu avea de unde sa stie ca ea e acolo

Desi pompierii au ajuns la fata locului in 15 minute, flacarile au distrus intreaga casa. Sotul femeii era plecat la munca in sat, impreuna cu baiatul cel mic de 8 ani. Nici ceilalti doi copii nu se aflau acasa: fata de 14 ani e inscrisa la o scoala speciala pentru nevazatori unde sta in timpul saptamanii.

Rudele femeii sunt de parere ca baiatul cel mic va fi dat de tata intr-un centru de plasament, cel putin pana cand isi va construi un adapost decent. Copilul va primi si consiliere psihologica, pentru ca este in stare de soc, dupa trauma pierderii mamei. Potrivit primelor concluzii ale pompierilor, incendiul a pornit de la jarul cazut din soba.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO