Caine calcat intentionat cu masina si lasat in agonie sub roata. Scenele petrecute intr-o localitate din Iasi

Ultima actualizare: 07-11-2016 07:13

Acuzatii grave planeaza asupra unui barbat din judetul Iasi. O femeie sustine ca omul ar fi calcat intentionat cu masina un caine si l-ar fi lasat, in agonie, sub roata autoturismului, pret de cateva ore.

Patrupedul a fost cu greu eliberat si nu a supravietuit. Scenele socante s-ar fi derulat joi seara in localitatea Lunca Cetatuii, de langa Iasi. O femeie care trecea prin zona sustine ca ar fi auzit cainele ce se chinuia sub o masina si a incercat sa-l scoata. Dar a constatat terifiata ca animalul este captiv sub roata autoturismului.

Rusti Nedelcescu: "Cainele zacea si nu putea iesi, doi barbati care treceau au incercat sa ma ajute sa-l scot si mi-au zis ca nu se poate, este prins total. Eu zic ca roata era pe el, mi se pare foarte greu de crezut ca poti sa urci pe un caine, pe un bolovan, pe orice si sa nu simti."

In cele din urma, ajutata de o prietena, a eliberat patrupedul. Cele doua cred ca animalul ar fi fost ranit intentionat.

Oana Rugina, martora: "Am sunat la domnul cu masina si i-am spus sa contribuie cu ceva la tratamentul catelului ca noi speram sa traiasca si el a zis ca ce, nu sunt destui caini pe strazi si i-am zis dom'le dar sunteti instructor auto, maine poimaine calcati pe un copil mic."

Cainele a fost dus la o clinica veterinara. Insa, din cauza ranilor grave, a murit.

Adrian Stratulat, medic veterinar: "El, dupa cum se vedea pe piele un pic cianotica pare sa fi avut hemoragie interna, insa nu am facut necropsie."

Pe internet au inceput discutii aprinse despre aceasta poveste, iar seful instructorului auto acuzat a reactionat.

Vasile Buzatu, seful instructorului acuzat: "Masina era parcata aici, nu a dat el peste caine, atat pot sa va spun."

Barbatul invinuit a refuzat sa raspunda la telefon. Pe de alta parte, femeia care a gasit animalul spune ca va merge la politie pentru a-l reclama.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO