Cadavrul unei femei, pierdut de angajații de la Pompe Funebre. Ce au pus în sicriu

Ultima actualizare: 13-03-2019 12:24
Sicriu
iStock

Trupul unei femei a fost pierdut de angajații unei companii de pompe funebre, iar aceștia au încercat să-i păcălească rudele punând un cadavru străin în sicriu.

Familia Normei Newman și-ar fi dorit să-și ia la revedere de la femeie, însă, în momentul în care au ajuns în dreptul sicriului deschis au constatat că ceva nu este în regulă. Cadavrul nu aparținea rudei lor, scrie metro.co.uk.

Sora femeii a fost prima care a observat situația scandaloasă. „Nu era sora mea. Aici este cineva care nu are nicio legătură cu noi. Nu cunoșteam persoana care zăcea în sicriu”, a declarat femeia.

Nepoata femeii a povestit că le-au cerut socoteală celor de la Pompe Funebre, întrebându-i ce s-a întâmplat cu semnele distinctive de pe chipul decedatei. Aceștia au răspuns că le-au acoperit prin machiaj.

Însă, pentru familie, cel mai grav a fost că nu știau unde este trupul bunicii lor. „Nu știm deloc unde este trupul mătușii mele”, a declarat nepoata femeii. „Nu este normal”.

În cele din urmă, angajații de la Pompe Funebre au recunoscut că au schimbat trupurile, însă nu știu unde este Norma Newman, iar familia încă așteaptă un răspuns.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO