Cadavrul mumificat al unei femei de 90 de ani, gasit intr-o casa din San Francisco. Fiica sa a ascuns decesul timp de 5 ani

07-04-2015 10:00


san francisco

Trupul mumificat al unei femei de 90 de ani, care ar fi murit in urma cu cativa ani, a fost descoperit de pompieri intr-o casa din San Francisco.

Angajatii cu masti de oxigen pe fata au avut nevoie de cateva zile pentru a inlatura gunoiul si sobolanii care se adunasera deasupra trupului femeii, scrie NY Daily News. Ce este mai ciudat este ca in casa locuia fiica acesteia, care nu a spus nimanui despre cadavrul mamei sale in toti acesti ani.

"Am vazut-o in urma cu trei zile si am intrebat-o daca mama ei mai este printre noi. Si a spus Da...Era cu ea", a explicat Sharon Scott Kish, o vecina.

De asemenea, alti vecini au spus ca au vazut-o pe femeie plimbandu-si cainele zilnic, dar a ignorat intotdeauna orice interactiune sau incercare de a se imprieteni. Fiica batranei se afla acum intr-un spital din zona.

Secretul ei a iesit la iveala dupa ce a mentionat corpul mamei sale unui consultant financiar, in timp ce ii cerea un sfat, arata sursa citata. Cadavrul a fost descoperit invelit intr-o patura, insa anchetatorii nu pot spune in acest moment cum a murit femeia, dar au estimat ca decesul s-a produs in urma cu aproximativ 5 ani.

Pompierii au mai gasit in casa femeilor mucegai toxic si 300 de sticle cu urina.

 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO