Cadavru carbonizat gasit intr-o ruina din Ilfov. Elementele unui puzzle macabru pe care trebuie sa-l rezolve politistii

Ultima actualizare: 20-06-2014 07:11

Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost descoperit intr-o fabrica dezafectata de la periferia orasului Popesti-Leordeni.

Nu se stie insa, deocamdata, identitatea victimei, iar probele, putine, ce-i drept, contureaza ipoteza unei crime. Din declaratiile martorilor, se pare ca trupul omului ar fi fost adus cu o masina in zona si abandonat in cladire, serile trecute.

Luni seara, in jurul orei 21:00, o femeie a sunat la 112 si a anuntat ca intr-o fabrica dezafectata de la marginea orasului Popesti-Leordeni a fost gasit un cadavru. Descoperirea sumbra a fost facuta, insa, de cativa copii care se jucau in zona.

"Prima oara au crezut ca este un manechin. Dupa aceea au intrat si au vazut ca si miroase", a spus femeia.

Vestea s-a raspandit repede, asa ca oamenii care locuiesc in apropiere au vrut sa verifice daca nu cumva totul este doar o poveste.

"M-am uitat prima data pe o fereastra si dupa aia m-am dus pe partea cealalta si am vazut. Are gamba dreapta mancata. E ghemuit si nu se vede fata... Mai mult nu am putut sa stau ca miroase", spune o alta femeie.

Unii sustin ca in urma cu doua seri chiar au auzit zgomote in curtea fabricii.

"Latrau cainii enorm de tare. Se auzea masina... a plecat asa, in tromba. Se auzeau zgomote mai ciudate. Si latrau cainii ca si cum i-ar fi gonit", a declarat o localnica.

Politistii au constatat ca trupul victimei era partial carbonizat si intrase in descompunere.

"Categoric nu s-a ars aici. A fost adus. Pentru ca nu erau urme de foc acolo. Acum sunt ruine, probabil un loc foarte bun de ascuns un cadavru", spune un barbat.

Politistii criminalisti au ridicat probe, iar cadavrul a fost dus la IML. Rezultatele necropsiei ii vor ajuta pe anchetatori sa afle ce i-a adus barbatului sfarsitul.

Intre timp, localnicii au conturat deja o varianta si au inceput sa teasa si scenarii.

"Victima are urme de arsuri pentru ca era ghemuit, in pozitie laterala si cu mainile la fata. Cred ca ii cerea iertare ucigasului sau ucigasilor... indurare...", spune un localnic.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO