Câți ani va sta la închisoare tânărul care și-a ucis bunica pentru moștenire

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
suspect crima
adevarul.ro

Tânărul de 25 de ani, din Petroșani, care și-ar fi ucis în bătaie bunica pentru moștenire, și-a aflat sentința pronunțată de prima instanță.

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la 7 ani de închisoare pe Cornel B., după ce l-a judecat pentru loviri cauzatoare de moarte. Bărbatul a contestat decizia instanţei, iar Curtea de Apel Alba Iulia va da verdictul final, relatează adevarul.ro.

Ancheta a scos la lumină detalii tulburătoare. Înainte de a muri, femeia de 67 de ani a îndurat chinuri greu de imaginat.

”Pe parcursul mai multor zile, din cursul lunii noiembrie 2016, dar şi anterior acestor zile, inculpatul a aplicat victimei în vârstă de 67 ani, bunica sa maternă cu care locuia împreună, multiple lovituri cu palmele, pumnii, picioarele şi cu un cârlig metalic, în zona toracică, a capului, a membrelor inferioare şi superioare, cauzându-i un politraumatism cu fracturi costale multiple şi hemoragie meningo-cerebrală, care au determinat moartea acesteia la data de 5 decembrie 2016”, au precizat procurorii în rechizitoriu.

Chinurile bătrânei au început în vara aceluiași an, după ce a refuzat să treacă pe numele nepotului casa și celelalte bunuri pe care aceasta le avea în proprietate. După primele acte de agresiune, femeia a anunțat poliția.

În ciuda faptului că era cercetat pentru agresiune, Cornel B. a continuat să-și bată bunica în mod constant, existând mai mulți martori care au confirmat acest lucru. În noiembrie, femeia a ajuns în stare gravă la spital și a murit după câteva zile de agonie. Necropsia a stabilit că femeia avea leziuni interne numeroase și foarte grave.

În urma anchetei, tânărul a fost arestat preventiv în luna martie a acestui an, iar în prezent se află în Penitenciarul Aiud.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO