Și-a acuzat nevasta că îl înșela. Ce a facut bărbatul cu un șarpe veninos. VIDEO

Dată publicare: 05-10-2017 21:43
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


sarpe

Un rus a murit după ce s-a lăsat muşcat, în mod deliberat, de către un şarpe veninos. Momentul a fost transmis live chiar de către bărbat.

Arslan Valeev, în vârstă de 31 de ani, din Sankt Petersburg era un specialist în materie de reptile. Acesta s-a filmat la scurt timp după ce a fost muşcat de un şarpe veninos, şi i-a rugat pe cei care urmăreau clipul să ia legătură cu soţia să, Ecaterina Katya, conform The Sun

Acesta a acuzat-o că l-ar fi înşelat şi după aceea s-ar fi despărţit.Cei doi erau un cuplu renumit pe Youtube în secţiunea dedicată animalelor, ei având sute de mii de abonaţi. Pe imagini se observă cum Arslan îşi cere scuze faţă de Katya pentru că a acuzat-o că l-ar fi înşelat şi pentru faptul că a bătut-o atât de rău, încât femeia a suferit o contuzie.

În momentul în care a transmis mesajul, bărbatul era pe moarte. El a spus: “Dacă cineva reuşeşte să o contacteze, să o sune, că să vină să mă vadă, aş fi foarte fericit. Sunt pe moarte.” Unul dintre utilizatori a reuşit să o contacteze pe femeie, iar această a ajuns de urgenţă acasă.

La momentul acela, camera încă rula, iar Arslan fusese transportat la spital. Din păcate, bărbatul a decedat la spital.


 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO