Britanică de 62 de ani, ucisă de iubitul cu aproape 40 de ani mai tânăr, în Bulgaria. Le-a spus polițiștilor că era gelos

Dată publicare: 24-02-2021 16:18
Dată actualizare: 24-02-2021 16:25


Britanică de 62 de ani, ucisă de iubitul cu aproape 40 de ani mai tânăr, în Bulgaria. Le-a spus polițiștilor că era gelos

O britanică de 62 de ani a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei bulgar, cu aproape 40 de ani mai tânăr. Crima a avut loc în orașul Veliko Tarnovo iar cadavrul femeii a fost descoperit într-un hambar.

 

Poliția a stabilit că arma crimei a fost o cazma, cu care, de altfel, tânărul acuzat de crimă îi săpa și mormântul: o groapă în care voia să ascundă cadavrul, au stabilit polițiștii bulgari, potrivit publicației The Sun.

Femeia se numea Tina Eyre și era o fostă secretară a unei firme de avocați, pensionată, și care locuia în micul sat de lângă capitala Bulgariei, Sofia, împreună cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani. Tina nu a mai fost văzută de câteva zile de cunoștințele sale, și nici nu mai răspunsese la telefon, astfel că a fost alertată Poliția.

Alți doi cetățeni britanici care locuiau în apropiere s-au dus să vadă ce se întâmplă, și când au ajuns la ea acasă, l-au găsit pe prietenul femeii săpând o groapă în grădină. El nu a putut să explice de ce săpa groapa, dar a spus că proprietara casei îl rugase să aibă grijă de cei trei câini ai săi, iar apoi a rupt-o imediat la fugă prin grădinile vecine.

La percheziție, a fost descoperi apoi și trupul victimei, iar polițiștii cred că a folosit aceeași cazma cu care ar fi și ucis-o, lovind-o cu putere în cap.

Unul din britanicii care veniseră să vadă ce s-a întâmplat cu femeia le-a dat polițiștilor o fotografie în care apărea aceasta alături de iubitul ei, iar polițiștii au verificat mai multe case din mica localitate, reținând apoi suspectul, arată sursa citată.

Primarul localității, Hristo Hristov, a declarat că a contribuit la prinderea suspectului, alături de șeful poliției locale, Petar Petrov. „Era clar că se afla încă în sat” a declarat primarul.

Individul era găzduit de o femeie, „bunica Georgia”, iar șeful poliției și-a dat imediat seama că aceasta nu era singură în casă, astfel că prins și l-a pus la pământ imediat. „Când am intrat, l-am văzut pe Petar Petrov cu genunchiul pe gâtul lui” a precizat primarul.

Individul locuia în satul vecin Gorna Oryahovitsai și a recunoscut crima, spunând că a comis-o din gelozie.

Tină a locuit în Glouchester, lucrând 17 ani la firma de avocatură Clifford Chance, și se retrăsese la o mică fermă pe care o cumpărase în localitatea din Bulgaria, unde creștea animale.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO