Bătrână din Argeș, salvată în ultima clipă dintr-un incendiu de doi vecini

Dată publicare: 06-09-2017 08:03
Dată actualizare: 11-09-2017 15:56


În doar 3 luni, o biată femeie de 72 de ani din Argeş a fost lovită crunt de soartă. După ce şi-a pierdut soţul în vară, a rămas şi fără casă, din cauza unui incendiu care era să-i ia şi ei viaţa. 

Bătrână dormea profund şi nu şi-a dat seama că focul ajunsese până la acoperiş. A fost salvată însă la limită de vecini.

Bătrână - văduva de 3 luni - locuia singură în casă din localitatea Răteşti. Dormea când a izbucnit incendiul, dar a avut noroc cu doi vecini care au văzut fum. Imediat, acoperişul a fost cuprins de flăcări, şi oamenii au sărit să o scoată pe femeie din locuinţa.

Bătrână a primit imediat îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă venit la faţă locului. N-a fost rănită, dar spaima a fost teribilă şi a suferit un atac de panică.

Până când au ajuns pompierii, sătenii s-au mobilizat să stingă focul. Pompierii - care au intervenit cu două autospeciale - s-au luptat cu flăcările aproape două ore.

Ce n-a distrus focul, a fost afectat de apă folosită la stingerea incendiului, aşa că acum casa nu mai poate fi locuită.


VIDEO PROTVPLUS.RO